PettBullRaptor® Lazac + Nyúl (200 gr)

További képek

PettBullRaptor® Lazac + Nyúl (200 gr)

Cikkszám: PBR-22

Készlet információ: Készleten

Ingyenes szállítás

Bruttó 730 Ft / db helyett

Akciós ár!
Bruttó 610 Ft / db

3 050 Ft/kg

Amennyiben 30 napon belül vásárol 24 db PettBull állateledelt, megkapja a 'Törzsvásárlói kedvezményes árat!'

További információkért kattintson ide!

PettBullRaptor® Lazac + Nyúl (200 gr) termék 12 darabonként rendelhető. Minimum 2X12 db KÜLÖNBÖZŐ termék megrendelése esetén is a kedvezőbb áron szállítjuk!

Mennyiség Összesen Darabár Megtakarítás
12 db 8.400 Ft 700 Ft 360 Ft
24 db 14.640 Ft 610 Ft 2.880 Ft
36 db 21.960 Ft 610 Ft 4.320 Ft
48 db 29.280 Ft 610 Ft 5.760 Ft
60 db 36.600 Ft 610 Ft 7.200 Ft
Vagy
Leírás

Részletek

PettBullRaptor® Meat Cocktail Lazac + Nyúl (200 gr)

 

Újdonság a PettBull®-tól!

PettBullRaptor® Meat Cocktail Az első speciálisan húsevő hüllőknek fejlesztett, előkészített, konzervált, teljes értékű eledel! 
Húsevő hüllőknek készült, teljesértékű, egészséget támogató, szuperprémium funkcionális állateledel lazac és nyúlhússal.
ImmiVet Béta 1,3-1,6 Glükán-nal, kiegészített, GMO-mentes, adalékanyagot, színezékeket, glutént, cukrot nem tartalmazó  funkcionális állateledel.
  

 Milyen előnyöket kínálunk kedvenceiknek?!

 • olyan ellenőrzött emberi fogyasztásra szánt 100 % húsokból készült teljes értékű eledel kedvenceiknek, melyek egészséges, ízletes étrendet biztosítanak
 • nem kell főzéssel, előkészítéssel bajlódnia, s nem kell aggódnia a friss húsok esetleges romlásától, az abból adódó fertőzésektől, dietetikus eredetű megbetegedésektől
 • optimális beltartalmi összetétel speciálisan cél állatfajnak fejlesztve

 Szakállatorvosok, takarmánymérnökök, hüllőtenyésztők, állateledelgyártó technológusok tapasztalatai, tanácsai alapján összeállított recept!

 Amitől ízletes és egészséges:

 • 100% friss húsból készül
 • kíméletes hőkezeléssel tartósítjuk az aromák megőrzése érdekében, így nem károsodik a vitaminok és aminosavak szerkezete és élettani hatása
 • természetes vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak
 • ImmiVet Béta 1,3-1,6  Glükán-t tartalmaz az immunrendszer erősítése érdekében
 • folyamatos állategészségügyi, és technológiai ellenőrzés mellett történő gyártási folyamat, az alapanyagok kinyerésétől az otthoni átvételig
 • optimális hüllőknek  összeállított receptúránk, amely legjobban közelít a természetes étrendben előforduló alkotókhoz (tojás, apró madarak, kisemlősök húsa, extra kalcium + foszfor)

A PettBull® funkcionális állateledel termékcsalád különlegessége, hogy eddig csak humán élelmiszerekben használt Béta 1,3-1,6 Glükán-nal egészítjük ki, amelynek immunstimuláns hatása megkérdőjelezhetetlen.

 A PettBull® termékek pozitív hatásai:

 • Erősíti az állatok immunrendszerét - IGEN!
 • Gyengíti a fertőzéseket -IGEN!
 • Fokozza a vitalitást - IGEN!
 • Antiallergén - IGEN!
 • Segíti a gyógyulást - IGEN

Mit tartalmaz?

 • ImmiVet Béta 1,3-1,6 Glükánt - IGEN!
 • A PettBull® receptúra 100% friss húst tartalmaz.- IGEN!
 • 25 féle ásványi anyagot - IGEN!
 • Omega-3, Omega-6 esszenciális zsírsavakat -IGEN!
 • Élettanilag nélkülözhetetlen sókat -IGEN!
 • Természetes vitaminokat, amit a hús alapanyagokkal adunk hozzá a receptúráinkhoz -IGEN!
 • Előemésztett fehérjéket tartalmaz (enzimekkel feltárt állati eredetű lágy részeket) - IGEN!
 • Létfontosságú zselatin burokkal védett hozzáadott vitaminokat tartalmaz - IGEN!
 • Csak természetes állati zsírokat, zsírsavakat tartalmaz -IGEN!

Mit nem tartalmaz?

 • Glutént - NEM!
 • Szóját - NEM!
 • Gabonát- NEM!
 • Cukrot             - NEM!
 • Adalékanyagot - NEM!
 • Színezékeket  - NEM!
 • Mesterséges tartósítószereket  - NEM!
 • Garantáltan GMO-mentes,   GMO - NEM!
 • Transzzsírsav mentes,                      TRANSZZSÍRSAV - NEM!

Általános etetési, adagolási javaslat minden korosztályú hüllő számára:

Hüllőjét lehetőség szerint naponta 2 alkalommal etesse az adagolási javaslatban megadott optimális mennyiségnek megfelelően arányosan elosztva.

A PettBull® termékek fogyaszthatósága szobahőmérsékleten a legideálisabb! (+22 és 24 C0 között.)

A hermetikus zárás és hűtés megszüntetése után, az eltelt idő mértékének függvényében csökkenhet a termék élvezeti értéke. (Az illóolajok, zsírok veszíthetnek eredeti kellemes íz, illat, fogyaszthatósági aromájukból.) Hidegen történő etetése nem csak kellemetlen fogyasztási élményt adhat hüllője számára, de az íz, illat, aroma élvezeti hatást is csökkentheti!

Az etetés kiegészítéseként friss ivóvíz folyamatos biztosítása is szükséges!

Etetése ajánlott: minden korosztályú hüllőnek. Ajánlott és alkalmazható betegségek megelőzésére, az immunrendszer erősítésére, esetleg szenzitív emésztésű egyedek önálló diétájaként. Műtétből, betegségből való felépülés elősegítésére is kiválóan alkalmas. liszt és glutén érzékeny hüllők probléma mentesen fogyaszthatják. Etetésével javítani tudtuk a kiválasztószervek, a máj-, a vesefunkció értékeit, amit a rájuk vonatkozó vérlabor biokémiai paramétereivel is igazoltunk, köszönhető ez a hozzáadott premix keverékünkben lévő mikro, makroelemek, aminosavak, vitaminok mennyiségének és az ImmiVet Béta 1,3-1,6 Glükán egymást erősítő szinergikus  hatásának.

Antiallergén étrendi hatású, mivel receptúrához nem használtunk allergén összetevőket.

Etetési adagolás:

 • 3 - 6 hónapos korig  2 X 30-60 gr
 • 6 - 12 hónapos korig 2 X 50-100 gr
 • 12 hónapos kortól 2 X 85-125 gr

 A terméket felbontás után lefedve, hűtve kell tárolni a végső felhasználásig! Újbóli etetés előtt, minimum szobahőmérsékletre kell melegíteni! A nyitott termék a konzerv tető eltávolítása után, 24 óráig őrzi meg eredeti kedvező aromáját. A PettBull® termékek visszazárásához alkalmas aromavédő kupakot kiegészítő termékként megvásárolhatja, webshopunkban.  

100 % friss hús alapanyag felhasználásával!

Húslisztet, szóját, gabonát nem tartalmaz!

Összetétel a receptúránk alapján: 

cca.99% hús (min.10%lazac és min 10% nyúlhús) többi részben egyéb állatfajokból származó húsok, cca.1% vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, telítetlen zsírsavak: lazac olaj0,5%, Omega3, Omega6. ImmiVet Béta1,3-1,6 Glükán 80 mg/kg

Deklarált beltartalmi értékek: 

Teljes értékű állateledel hüllőknek lazac és nyúlhússal. Összetétel: hús és állati származékok (min.10% lazac és min 10% nyúlhús ) Immivet Béta1,3-1,6 Glükán 80 mg/kg. Analitikai összetevők: nyersfehérje 12%, nyersolajok és zsírok 7%, nyershamu 2%, nyersrost 0,3%, nedvességtartalom 78%. Hozzáadott természetes adalékanyagok: D3-vitamin (cholecalciferol) 200N.E, E2-vitamin 20mg, E5-vitamin 1,5mg, E6-vitamin 10mg. Aminosavak: Taurin 1 g/kg. A termék minőségmegőrzési idejét a vitaminokat is beleértve, valamint a gyártó regisztrációs számát lásd a doboz alján. Felbontás után lefedve, hűtve tárolva 1 napig felhasználható!
Gyártó: EU Germany. Kizárólagos forgalmazó: PettBull® Kft. 1141 Budapest, Paskál utca 16. fsz.2.

Fejlesztési ideológiánk, gyártói elkötelezettségünk alap elvei:

 „Elsődleges szempont volt a PettBull® termékcsalád kifejlesztésénél, hogy az összes benne lévő összetevő funkcionálisan a célfogyasztók egészségét messzemenően támogassa. Kedvenceink helyes takarmányozásának köszönhetően meghosszabbíthatjuk élettartamukat, ráadásul megfelelő életminőségben. A PettBull® szuper prémium funkcionális állateledelek mindent tartalmaznak, amikre szükségük van, de semmi olyat, amire nincs igényük, vagy káros kedvenceinknek! Ráadásul egészséget támogató hatásúak az egyedi receptúránkban lévő összetevőiknek köszönhetően!”

 

„assoc. Prof.Dr. Juhász Csaba vagyok. Állatorvosként végeztem 1989 -ben Budapesten. 1990 óta kisállatpraxissal és sebészettel foglalkozom. Évek óta érdekel az ImmiVet Béta 1,3 -1,6 Glükán különleges egészséget támogató hatása. Tanulmányoztam az erről szóló tudományos irodalmat. Magam is végeztem kísérleti kutatásokat a hatóanyaggal, melynek kiváló eredményét tudományos szaklapban publikáltuk(http://www.biomedcentral.com/1746-6148/10/276).

 

Munkámnak köszönhetően az utóbbi 25 évben megtapasztaltam mennyire megváltozott a tulajdonosok etetési szokása kutyáik és macskáik táplálásánál. Sajnos ennek köszönhetően egyre gyakrabban fordulnak elő olyan betegségek a praxisokban, amelyek egyértelműen a helytelen táplálékoknak köszönhetők az állatoknál. Az utóbbi évtizedekben jelentősen növekedett a daganatos, emésztő-, kiválasztószervi és keringési megbetegedések valamint az allergiás esetek száma kedvtelésből tartott állatainknál. Ennek egyik fő oka, a helytelen természetestől eltérő táplálásuk. Húsevő kedvenceiknek nem az ő emésztőcsatornájuknak megfelelő összetételű eleséget biztosítanak gazdáik. Ráadásul nagy részük a gyártástechnológiának köszönhetően mesterséges adalékot, mesterséges színezéket, mesterséges tartósítószereket, mesterséges antioxidánsokat, génmanipulált fehérjéket, glutént, cukrot tartalmaz, melyek eredetileg ragadozó szervezetük számára terhelést jelentenek. Az utóbbi harminc évben a kényelmi és gazdasági szempontoknak megfelelő termékeket fejlesztettek a gyártók. Ennek következtében megjelentek azok a betegségek kutyáinknál és macskáinknál amelyek egyértelműen a helytelen táplálásukra vezethetők vissza.

 

Mivel nem tudtam ajánlani nyugodt lelkiismerettel olyan takarmányt a kutya-, macskatulajdonosoknak, ami minden szakmai szempontból kifogástalan lenne, ezért a nemzetközi állateledel gyártás legkíválóbb szakemberével Borsfai Csaba kollégámmal kifejlesztettük a PettBull® termékcsaládot, ahol az volt az elsődleges cél, hogy az összes benne lévő összetevő funkcionálisan a cél állatfajok egészségét messzemenően támogassa. Termékeink nem tartalmazhatnak: glutént, génmanipulált fehérjéket, szóját, cukrot, mesterséges adalékot, mesterséges antioxidánsokat, mesterséges tartósítószereket, és mesterséges szinezéket! A felhasznált legjobb minőségű emberi fogyasztásra alkalmas minőségi friss hús alapanyagaink nem lehetnek allergén hatásúak. Kedvtelésből tartott állatainknál is, az emberekhez hasonlóan a táplálékkal tudjuk leginkább megóvni egészségüket. Helyes takarmányozással megelőzhetjük a betegségek, daganatok, allergiás tünetek kialakulását, emésztési, kiválasztási, keringési panaszaik csak idősebb korban fognak jelentkezni, sőt a már egészségkárosodásos tüneteket is pozitív irányba tudjuk befolyásolni! A helyes takarmányozásuknak és az ImmiVet Béta 1-3,1-6 Glükánnak köszönhetően meghosszabbíthatjuk kedvenceink élettartamát, ráadásul megfelelő életminőségben!”

 

assoc. Prof.Dr. Juhász Csaba (állatorvos) ügyvezető, R&D Director PettBull® Kft.

 “Szakmai pályafutásom egyik legkedvesebb kihívása volt, hogy olyan receptúrák, technológiák kifejlesztésében vegyek részt, ahol az elsődleges szempont az akceptancia, preferencia, minőség, az emésztést segítő összetevők, és a kifogástalan antiallergén funkcionális állateledelek előállítása. A PettBull® termékeknél kifejezetten a legjobb minőségű élelmiszeripari alapanyagokat, összetevőket használjuk. Csak gondosan válogatott emberi fogyasztásra alkalmas minőségű 100 % friss hús kerül a konzervekbe. A szuperprémium minőségű funkcionális PettBull® állateledel magyar receptúránk alapján, Németországban készül. A gyártás technológiai paramétereinek és a receptünk előírásainak betartását személyesen felügyeljük.”

 

„Borsfai Csaba vagyok, állategészségügyi, állattenyésztő technikus. 1989 óta foglalkozom kutya-, macskaeledelek gyártásával, gyártás és gyártmány fejlesztésével.

 

A termékkategórián belül (hobbiállat eledel) nincs olyan típus, melynél ne rendelkeznék közvetlen gyakorlati tapasztalattal úgy a gyártás, mint a tesztelés, felhasználás területén.

 

Több mint 25 éve a fejlesztési eredmények tesztelésével is igazolást gyűjtök arról, hogy a közreműködésemmel, vagy saját receptjeimmel jó minőségű eledelt sikerült-e alkotnom. Jelenleg családi környezetben élő tíz kutya és tíz macska segíti munkámat. 1998 óta vagyok a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete Szövetségének FCI nemzetközi küllembírója. A kóstoltatásban segítő kutyáim rendszeresen sikeres résztvevői nemzetközi, és hazai kutyakiállításoknak.

 

A PettBull® termékek kifejlesztésénél a mai legfejlettebb tudományos eredményeket, lehetőségeket adaptáltuk egy 60 éven át kiforrt gyártási technológia, szaktudás, az ott használt legmodernebb technikával előállított konzervált állateledeleinkbe. Az így elért késztermék kedvenc állataink általi fogadtatási szintjét saját kutyáinkkal és macskáinkkal kóstoltatjuk és véleményüket továbbítva biztosíthatom Önöket arról, hogy a fejlesztésünk sikeresen teljesít!

 

Fontos szempont volt az is, hogy legyengült, esetenként betegségből éppen felépülő, étvágytalan kedvenceink is szívesen fogyasszák, ezért a legjobb minőségű emberi fogyasztásra is alkalmas valódi hús alkotókból állítottam össze receptúráinkat. Olyan gyártási technológiát alkalmazunk, mellyel lehetővé vált az alapanyagok friss formában történő gyártásra előkészítése, valamint a kíméletes aprításnak és hőkezelésnek köszönhetően ez a frissesség késztermékben való megóvása is biztosított. Bízom abban, hogy assoc. Prof.Dr Juhász Csaba állatorvos kollégámmal együtt kifejlesztett termékcsaládunk elnyeri az Ön tetszését és társállata megelégedését egyaránt! A PettBull® szuper prémium funkcionális állateledeleinkkel szeretnénk hosszú, egészséges életet biztosítani megfelelő életminőségben kedvenceinek!”

 

Borsfai Csaba T&Q Director PettBull® Kft.

A PettBull® FUNKCIONÁLIS ÁLLATELEDEL TERMÉKCSALÁD: 

Teljes értékű funkcionális állateledel – hozzáadott cukor, szója, glutén, tartósítószerek és színezékek nélkül.

Hosszú évek fejlesztésének köszönhetően ajánljuk Önöknek a PettBull® FUNKCIONÁLIS ÁLLATELEDELTERMÉKCSALÁDOT. Az INRA, GLG, NRC és AAFCO legkorszerűbb ajánlásait figyelembe vevő összeállítás organikus, környezetkímélő, ugyanakkor optimálisan fedezi kedvence szükségleteit. A munkában a fejlesztőinkkel együtt a Szent István Egyetem Takarmányozási és Gyógyszertani Tanszékek munkatársai is reszt vettek. Az energiaigény korszerű számításán túl (MJ ME/kg) az aminosav- és fehérjeigény is a legkorszerűbb elvek alapján történt. A biztonsági rátartással kiszámolt fehérjetartalom minden életkorban fedezi a megjelölt kor- és fajtajellegzetességek támasztotta igényeket. A beltartalmi adatokat energiaértékben, lizinszázalékban is biztosítottuk a termékeinkben. A PettBull® funkcionális állateledel termékcsalád különlegessége, hogy eddig csak humán élelmiszerekben használt Béta 1,3-1,6 Glükán-nal egészítjük ki, amelynek immunstimuláns hatása megkérdőjelezhetetlen.

Bízunk abban, hogy gondos és alapos fejlesztéseinknek, szakmai hozzáértésünknek és elkötelezettségünknek köszönhetően hozzájárulhatunk húsevő hüllője egészséges táplálásához, mellyel hosszú életkort biztosíthatunk számára, megfelelő életminőségben és elérhetjük kedvence és az Ön vásárlói megelégedettségét.

Vélemények

Vásárló véleményei 1 item(s)

Minden olyat beletettünk, amire kedvenceinknek szüksége van!
A PettBull® termékek semmi olyat nem tartalmaznak, amikre nincs szükségük kedvenceinknek, vagy káros, de minden olyat beletettünk, amikre szükségük van és egészséges!
Értékelés
Véleményezte: Dr. Juhász Csaba / (Létrehozva: 2016. 09. 19.)

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.